We bantuan donya akeh wiwit 1983

Babagan awake dhewe

Wellform Packaging Group Co., Ltd (WPG) wis Manufaktur lan marketing kabeh jinis protèktif, packaging fleksibel lan produk printing kanggo taun. 

Wiwit panyiapan, perusahaan kita wis relentlessly nggayuh kaunggulan ing operasi. A tim profesional lan ahli, reregan competitive lan layanan unsurpassed wis digawe kita siji saka theleaders ing Manufaktur packaging lan printing produk ing North China.

Our company khusus kanggo produksi sawetara saka sudhut premium lan packaging dhuwur mburi lan printing produk. Our company wis Sajarah dawa saka negara nyediakke kayata Australia, Kanada, Jerman, Italia, Rusia, Spanyol, Singapore, Swiss, ing UK, USA, etc.  

kita pabrik wis certified BRC, BSCI, ISO9001 lan ing. bahan Biodegradable uga Certified dening pihak katelu.

IMG_6237



WhatsApp Online Chat !