We bantuan donya akeh wiwit 1983

Advantage

8 werna Printting Machine

Paling majeng 8 werna Printting Machine. Kanggo nyithak tas nganti 8 werna siji wektu becik.

11

20,000 sqm Workhouse.

20,000 sqm Workhouse. lingkungan produksi resik lan Staff trampil.

22

Team Sales semangat & Professional

tim profesional tulus kanggo layanan

33

Pabrik 20 Taun

Luwih saka 20 taun pengalaman ing industri plastik packaging.

IMG_6237

BRC certified

Pisanan lan mung siji BRC certified ing industri plastik ing Provinsi Shandong.

1-BRC-WELLFORM

6,000 ton Kapasitas

kapasitas taunan saka 6,000 ton kanggo tas plastik.



WhatsApp Online Chat !