tas amal - China Wellform Packaging Group
We bantuan donya akeh wiwit 1983

tas amal

Short Description:

All handle type, convenient to use. Costom Logo printing acceptable Various sizes & colors Biodegradable available Charity bag Material HDPE/LDPE/LLDPE Feature Biodegaradable,Reusable,Leakproof Usage hotel,restaurant,hospital,school,home,supermarket,park and so on Thickness As customer’s requirement OEM OEM is welcomed Printing We have new equipment,color can be from clear to rainbow.Up to 8 colors. Certificate BRC BSCI ISO9001 Charity bag Logo As customer’...


  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Kabeh jinis nangani, trep kanggo nggunakake.

    Costom Logo printing ditrima

    Macem-macem ukuran & werna

    biodegradable kasedhiya

    tas charity
    Material HDPE / LDPE / LLDPE
    Feature Biodegaradable, migunani, Leakproof
    Dianggo hotel, restoran, rumah sakit, sekolah, ngarep, supermarket, taman lan ing
    kekandelan Minangka requirement customer kang
    OEM OEM wis tampi
    Printing We kudu peralatan, werna bisa saka langit kanggo rainbow.Up 8 werna.
    certificate BRC BSCI ISO9001
    tas charity
    Logo Minangka requirement customer kang
    Syarat-syarat pembayaran L / C utawa T / T 30% simpenan, 70% againest salinan saka B / L
    Port Qingdao
    petik Miturut bahan, ukuran, kekandelan, werna print produk
    MOQ Paling 3 ton
    Sample Sample kasedhiya lan gratis
    Bewara minangka nderek

    (1) Kita nawarake adhedhasar rinci produk, kayata ukuran
    kekandelan, werna dicithak, materi, packing, lan request khusus.
    Dadi, nalika takon rega, please marang kita rincian produk.
    (2) Pictures ndhuwur mung kanggo referensi.
    (3) Kita bakal gawé sampel miturut kasenengan.
    (4) Sample cumawis.

    sale panas!  tas amal UK

    sale panas!  tas amal UK

    sale panas!  tas amal UK


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !