DIE CUT nangani bag - China Wellform Packaging Group
We bantuan donya akeh wiwit 1983

DIE CUT nangani bag

Short Description:

-Take advantage of high quality custom-made custom printed plastic bag. -Premium Quality: Always Printed Flawlessly. -100% Plastic Construction = Maximum Durability. -Available In Any Shape, Color and Graphic You Can Think Of.   DIE Cut Handle Bag Material HDPE/LDPE/LLDPE Feature Biodegaradable,Reusable,Leakproof Usage hotel,restaurant,hospital,school,home,supermarket,park and so on Thickness As customer’s requirement OEM OEM is welcomed Printing We have new equipment,color ca...


  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    kauntungan -Take tas plastik adat dicithak adat-digawe kualitas dhuwur.

    -Premium Quality: Tansah Dicetak flawlessly.

    -100% Construction Engineering = Bukaan Kekiatan.

    -Available Ing wanguné Any, Warna lan Graphic bisa Mikir Of.

     

    Mati Cut Nangani Bag
    Material HDPE / LDPE / LLDPE
    Feature Biodegaradable, migunani, Leakproof
    Dianggo hotel, restoran, rumah sakit, sekolah, ngarep, supermarket, taman lan ing
    kekandelan Minangka requirement customer kang
    OEM OEM wis tampi
    Printing We kudu peralatan, werna bisa saka langit kanggo rainbow.Up 8 werna.
    certificate BRC BSCI ISO9001
    Mati Cut Nangani Bag
    Logo Minangka requirement customer kang
    Syarat-syarat pembayaran L / C utawa T / T 30% simpenan, 70% againest salinan saka B / L
    Port Qingdao
    petik Miturut bahan, ukuran, kekandelan, werna print produk
    MOQ Paling 3 ton
    Sample Sample kasedhiya lan gratis
    Bewara minangka nderek

     

    (1) Kita nawarake adhedhasar rinci produk, kayata ukuran
    kekandelan, werna dicithak, materi, packing, lan request khusus.
    Dadi, nalika takon rega, please marang kita rincian produk.
    (2) Picures ndhuwur mung kanggo referensi.
    (3) Kita bakal gawé sampel miturut kasenengan.
    (4) Sample cumawis.

     

    Cina kualitas baik tas plastik cetha karo Ngalahake

     

    Cina kualitas baik tas plastik cetha karo Ngalahake

     


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !