Loop nangani nindakake Bag - China Wellform Packaging Group
We bantuan donya akeh wiwit 1983

Loop nangani nindakake Bag

Short Description:

-Take advantage of high quality custom-made custom printed plastic bag. -Premium Quality: Always Printed Flawlessly. -100% Plastic Construction = Maximum Durability. -Available In Any Shape, Color and Graphic You Can Think Of.   Handle shopping bag Material HDPE/LDPE/LLDPE Feature Biodegaradable,Reusable,Leakproof Usage hotel,restaurant,hospital,school,home,supermarket,park and so on Thickness As customer’s requirement OEM OEM is welcomed Printing We have new equipment,co...


  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    kauntungan -Take tas plastik adat dicithak adat-digawe kualitas dhuwur.

    -Premium Quality: Tansah Dicetak flawlessly.

    -100% Construction Engineering = Bukaan Kekiatan.

    -Available Ing wanguné Any, Warna lan Graphic bisa Mikir Of.

     

    Nangani Shopping tas
    Material HDPE / LDPE / LLDPE
    Feature Biodegaradable, migunani, Leakproof
    Dianggo hotel, restoran, rumah sakit, sekolah, ngarep, supermarket, taman lan ing
    kekandelan Minangka requirement customer kang
    OEM OEM wis tampi
    Printing We kudu peralatan, werna bisa saka langit kanggo rainbow.Up 8 werna.
    certificate BRC BSCI ISO9001
    Nangani Shopping tas
    Logo Minangka requirement customer kang
    Syarat-syarat pembayaran L / C utawa T / T 30% simpenan, 70% againest salinan saka B / L
    Port Qingdao
    petik Miturut bahan, ukuran, kekandelan, werna print produk
    MOQ Paling 3 ton
    Sample Sample kasedhiya lan gratis
    Bewara minangka nderek

     

    (1) Kita nawarake adhedhasar rinci produk, kayata ukuran
    kekandelan, werna dicithak, materi, packing, lan request khusus.
    Dadi, nalika takon rega, please marang kita rincian produk.
    (2) Pictures ndhuwur mung kanggo referensi.
    (3) Kita bakal gawé sampel miturut kasenengan.
    (4) Sample cumawis.

     

    HDPE adat belang rompi nangani tas

     

    HDPE adat belang rompi nangani tas

     

    HDPE adat belang rompi nangani tas

     


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !