tas nappy - China Wellform Packaging Group
We bantuan donya akeh wiwit 1983

tas nappy

Short Description:

Fresh scented Pretty packaging with printed outer bag or box Biodegradable available Various sizes & colors Nappy Bag Material HDPE/LDPE/LLDPE Feature Biodegaradable,Reusable,Leakproof Usage hotel,restaurant,hospital,school,home,supermarket,park and so on Thickness As customer’s requirement OEM OEM is welcomed Printing We have new equipment,color can be from clear to rainbow.Up to 8 colors. Certificate BRC BSCI ISO9001 Nappy Bag Logo As customer’s requirem...


  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Fresh scented

    Cantik packaging karo tas njaba dicithak utawa kothak

    biodegradable kasedhiya

    Macem-macem ukuran & werna

    Nappy Bag
    Material HDPE / LDPE / LLDPE
    Feature Biodegaradable, migunani, Leakproof
    Dianggo hotel, restoran, rumah sakit, sekolah, ngarep, supermarket, taman lan ing
    kekandelan Minangka requirement customer kang
    OEM OEM wis tampi
    Printing We kudu peralatan, werna bisa saka langit kanggo rainbow.Up 8 werna.
    certificate BRC BSCI ISO9001
    Nappy Bag
    Logo Minangka requirement customer kang
    Syarat-syarat pembayaran L / C utawa T / T 30% simpenan, 70% againest salinan saka B / L
    Port Qingdao
    petik Miturut bahan, ukuran, kekandelan, werna print produk
    MOQ Paling 3 ton
    Sample Sample kasedhiya lan gratis
    Bewara minangka nderek

     (1) Kita nawarake adhedhasar rinci produk, kayata ukuran

    kekandelan, werna dicithak, materi, packing, lan request khusus.
    Dadi, nalika takon rega, please marang kita rincian produk.

    (2) Picures ndhuwur mung kanggo referensi.

    (3) Kita bakal gawé sampel miturut kasenengan.
    (4) Sample cumawis.

    Material HDPE aroma Baby Diaper Pembuangan Bags

    Material HDPE aroma Baby Diaper Pembuangan Bags


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !