We bantuan donya akeh wiwit 1983

News

  • 2018 The PACK EXPO

    2018 The PACK EXPO

    Oct 14-17, 2018  The PACK EXPO is grandly held at the McCormick convention center in Chicago, USA. The exhibition attracted nearly 2,521 exhibitors from all over the world .The company’s products have won the customer’s attention and praise, and achieved a complete success! The compan...
    Waca liyane
  • Cara kanggo ndhetèksi Water Beluk transmittance saka Packaging Medical

    Cara kanggo pengawasan saka permeabilitas uap banyu saka tas medical tas Medical karo cahya bobot, kekuatan dhuwur, cap apik lan meksa lan kaluwihan liyane, mboko sithik ngganti botol kaca medical, wis digunakake digunakake ing medicine ngalangi lisan lan kategori medicine packaging Cairan. Wate ...
    Waca liyane
  • Carane ngirim perkakas kareksa

    Pripun perkakas tetep? Utamané ing sisih kidul iklim teles, tas kabuka, penutupan kasus banget prasaja lan banget prasaja bali kanggo pasang, perkakas lan moisturizing mung kelet bebarengan, wektu iki kanggo nyelehake perkakas menyang dina cahya srengenge, kudu ing iklim iku apik banget, suhu dhuwur ...
    Waca liyane
  • Produksi model tas beras kudu mbayar manungsa waé, apa?

    Apa jenis informasi kudu klebu ing tas beras pas standar nasional? tas planning Rice TCTerms ngendi iku saiki negara ing industri pangan banget nuntut, kita bakal alamiah mbayar manungsa waé liyane. Kita duwe informasi liyane umum ing packaging saka tas vakum beras inclu ...
    Waca liyane
  • acara amal

    acara amal

    Menehi bali menyang masyarakat punika konsep sing akeh UKM domestik wis adhering kanggo. On 15 Mei, 2018, dipimpin déning Direktur Biro Perdagangan Wei fang City lan pemimpin Xiashan District Ilmu lan Bureau Teknologi, ing direktur eksekutif saka Federasi ing -...
    Waca liyane

WhatsApp Online Chat !