We bantuan donya akeh wiwit 1983

Cara kanggo ndhetèksi Water Beluk transmittance saka Packaging Medical

Cara kanggo pengawasan saka permeabilitas uap banyu saka tas medical
tas Medical karo cahya bobot, kekuatan dhuwur, cap apik lan meksa lan kaluwihan liyane, mboko sithik ngganti botol kaca medical, wis digunakake digunakake ing medicine ngalangi lisan lan kategori medicine packaging Cairan. Uap banyu iku faktor penting nggowo pengaruh kualitas lan safety saka obatan, supaya ing impact saka uap banyu ing obatan, tas medical kudu resistance banget kanggo Kelembapan kanggo mesthekake kualitas produk lan safety. Ing koran, beluk banyu sistem test permeabilitas tas medical sedhela ngenalaken ing kombinasi karo PERME BMI W3 / 330 uap banyu sistem test tingkat transmisi Labthink kang.
Water tingkat transmisi beluk iku utamané ngrujuk tas medical ing hubungan banyu beluk, fungsi resistance Kelembapan langsung mengaruhi kualitas obatan ing gesang beting barang, nanging uga faktor penting ing analisis gesang beting. Sawise pengawasan bisa nangani banyu beluk sensitif lan kedadeyan obatan lembab Pitakonan moldy.
Labthink W3 / 330 uap banyu sistem test permeabilitas, Manganese asas test sensor, piranti nggunakake telung kamar test pemblokiran Integrasi teknologi paten, kontrol komputer, test aktif kanthi, clamping conto, klik ing percobaan sing bisa njupuk inisiatif kanggo ngayahi, njupuk inisiatif kanggo mungkasi asor, suhu, tingkat aliran lan dislametaké saka kontrol, completion eksperimen inisiatif kanggo ngenali lan statements Jeksa Agung bisa ngetokake. Instrument uga bisa nyambung sangang mesin satelit, a test 30 conto ing mburi, loro ing operasi ing jurusan kang automation, daya test, résolusi pengawasan lan watesan pengawasan wis ngrambah tingkat lanjutan internasional, lan akeh gol Uga maintained sing anjog .
Proses eksperimen inggih punika: sampel blister wis dianggep wis diselehake ing kamar test, lan nitrogen saka asor perlu aktif ing njaban Pack blister. Nitrogen dhuwur kemurnian aktif nang Pack blister amarga saka ngarsane saka jurang pemisah Kelembapan, ing molekul beluk nembus film saka njaban blister kanggo nang saka nitrogen dhuwur kemurnian, digawa dening nitrogen aktif kanggo sensor, liwat sensor kanggo ngukur analisis konsentrasi uwap banyu, lan banjur ngetung permeabilitas uap banyu lan paramèter liyane kanggo resistance saka sampel test iki mandhiri.
Temtu ing njupuk packaging tas medical banyu beluk liwat target sawise maringaken, nanging uga kudu sawetara target liyane kayata resistance Kelembapan, sealing, etc. kanggo ngontrol, kanggo njamin kualitas barang sak gesang beting.


Post wektu: Jun-13-2018

WhatsApp Online Chat !