Ние им помагаме на светот расте од 1983 година

Како треба да се зачува ореви

Како да го задржи ореви?
Особено во јужниот дел на климата е влажна, кесата се отвори, затворањето е многу едноставна и многу едноставна врати на плима, ореви и навлажнувачки едноставно се држат заедно, овој пат да се стави на ореви во ден на изложување на сонце, мора да биде во климата е многу добра, висока температура ситуацијата ќе бидат изложени на сонце, толку повеќе мека и хранливи, особено во големи димензии, висока содржина на ореви шеќер, на ноќта на денот да ги собереш на прееска, ќе чувствуваат ореви се уште е мека, а потоа се стави во куќата се шират ќе биде повеќе од десет минути, ќе ги најдете на ореви постепено појачан сува, така што може да се инсталира во кеса внатре во запечатени, но, исто така, може да се стави во фрижидер, ореви се плаши од страв на плима не се плаши од студот, толку повеќе ладна ореви сува, ореви се помеки. (Неопходно е да се знае, прееска на бранот по сонцето кога бојата ќе се промени, ќе стане темно црвена, тоа е нормално!)
Ореви стави долго време влажна уште може да го јадеме?
Излезе на сонце под изложеност за да може да се јаде. Запомни ореви се додека не се инсекти, на површината, без црна шарени и без мувла во внатрешноста може да продолжат да јадат.
Тоа е препорачливо да го купат назад на ореви во сонцето по сончевата ореол, во херметички пластични кеси, устата со гуменото дебела, на вентилација, здодевни, нема директна сончева светлина и нема мирис на локалните резервации Можете да, се да не се стави во фрижидер.
Може да се јаде, ореви сопствена содржина на шеќер е релативно висока, тоа е во голема температура и влажност услови ќе се случи во услови на шеќер истури, но не влијае на потрошувачката на Oh!


Време на мислењето: Јуни-13-2018

WhatsApp Online Chat !