Ne të ndihmuar bota në rritje që nga viti 1983

Metodë për zbulimin e avullit të ujit transmetimit e paketimit Mjekësore

Metoda për inspektimin e avujt e ujit pėrshkueshmėrisė e çanta mjekësore
qese Mjekësore me peshën e saj të lehta, forca të lartë, nënshkrimin e mirë dhe presioni dhe avantazhe të tjera, gradualisht zëvendësuar shishe qelqi mjekësore, është përdorur gjerësisht në mjekësi orale të ngurta dhe të lëngshme kategori paketimit mjekësi. Avujt e ujit është një faktor i rëndësishëm që ndikon në cilësinë dhe sigurinë e drogës, në mënyrë për të shmangur ndikimin e avullit të ujit në drogë, çanta mjekësore duhet të ketë rezistencë të shkëlqyer ndaj lagështisë për të siguruar cilësinë e produktit dhe sigurinë. Në këtë letër, avujt e ujit pėrshkueshmėrisė sistemi testi i qeseve mjekësore është futur shkurtimisht në kombinim me PERME BMI W3 / 330 avujve të ujit të sistemit të normës së transmetimit Labthink së testit.
Shkalla e transmetimit të avullit të ujit është kryesisht i referohet qese mjekësore në izolimin e avullit të ujit, funksioni rezistenca lagështi drejtpërdrejt ndikon në cilësinë e barnave në jetën shelfin e mallrave, por edhe një faktor i rëndësishëm në analizën e jetës shelfin. Pas inspektimit mund të trajtojë avujt e ujit të ndjeshme dhe ndodhja e barnave lagur pyetje merzitur.
Labthink W3 / 330 avujt e ujit të sistemit provë pėrshkueshmėrisė, elektrolitike parim testi sensor, pajisja përdor tre dhomën e testit të integruar bllok të teknologjisë së patentuar, kontroll kompjuterik, test plotësisht aktiv, goditjen mostra, klikoni në eksperiment që mund të marrë iniciativën për të eksperimentuar, të marrë nisma për t'i dhënë fund lagështia, temperatura, norma rrjedhin dhe objektivat e tjera të kontrollit, përfundimi eksperimentale e iniciativës për të identifikuar dhe deklaratat çështje. Instrumenti gjithashtu mund të lidheni nëntë makina satelitore, një test prej 30 mostrave në fund, si në funksionimin e shkallës së automatizimit, pushtetit provë, zgjidhjen e inspektimit dhe kufijtë e inspektimit kanë arritur nivelin më të avancuara ndërkombëtare, dhe shumë gola ruajtur edhe një udhëheqës .
Procesi eksperimental është si vijon: mostra para-trajtuar blister është vendosur në dhomën testues, dhe azoti e lagështisë së nevojshme është aktiv në pjesën e jashtme të paketë blister. Azoti pastërti të lartë është aktiv brenda paketë blister shkak i pranisë së një gradient lageshtise, Molekulat avull kalojnë përmes të filmit nga jashtë blistër në brendësi të azotit pastërti të lartë, të kryera me azotin aktive për të sensor, përmes sensor për matjen e përqendrimit analizën avujt e ujit, dhe pastaj të llogaritur pėrshkueshmėrisė avujt e ujit dhe parametra të tjerë të rezistencës të mostrës provë është vlerësuar.
Natyrisht, për të siguruar qese mjekësore paketimin e avullit të ujit përmes objektivit pasi kanë kaluar, por gjithashtu duhet disa objektiva të tjera të tilla si rezistencë lagështi, nënshkrimin, etj për të kontrolluar, për të siguruar cilësinë e mallrave gjatë jetës shelfin.


Ora Post: Jun-13-2018

WhatsApp Online Chat !