Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

Tentang Kami

961A0052

Wellform bungkusan Grup Co., Ltd. (WPG) geus manufaktur sarta pamasaran sakabeh tipe pelindung, fleksibel bungkusan na percetakan produk keur taun.

Kusabab ngadegna teh, perusahaan urang geus relentlessly pursuing kaunggulan di operasi. Hiji tim professional sarta ahli, bedah kalapa jeung jasa unsurpassed geus dijieun kami salah sahiji theleaders di manufaktur bungkusan na percetakan produk di North Cina.

Lamun perlu solusi industri ... Urang nu sadia pikeun anjeun

Urang nyadiakeun solusi inovatif pikeun kamajuan sustainable. Tim profésional kami jalan pikeun ngaronjatkeun produktivitas jeung ongkos efektivitas dina pasaran

Taros Kami

WhatsApp Online Chat !