100% Compostable PBAT & Banjarnegara Aci Kantong - Cina Wellform bungkusan Grup
Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

100% Compostable PBAT & Banjarnegara Aci Kantong

Pondok Description:

100% bahan Biodegradable Plastik Kantong Banjarnegara Aci / PBAT pikeun 100% compostable 1% ~ 2% D2W / EPI aditif pikeun 24 bulan ka terurai Adat logo dicitak kalawan ukuran Degradable Tandaan ngaropéa  


  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    100% Biodegradable Plastik Kantong

    Jagung Aci / PBAT bahan pikeun 100% compostable

    1% ~ 2% D2W / EPI aditif pikeun 24 bulan ka terurai

    Logo custom dicitak kalawan Degradable Tandaan

    ukuran ngaropéa

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 
    WhatsApp Online Chat !