Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

Tentang Kami

Wellform bungkusan Grup Co., Ltd (WPG) geus manufaktur sarta pamasaran sakabeh tipe pelindung, bungkusan fléksibel jeung produk percetakan keur taun. 

Kusabab ngadegna teh, perusahaan urang geus relentlessly pursuing kaunggulan di operasi. Hiji tim professional sarta ahli, bedah kalapa jeung jasa unsurpassed geus dijieun kami salah sahiji theleaders di manufaktur bungkusan na percetakan produk di North Cina.

parusahaan urang specializes di ngahasilkeun rupa-rupa premium sarta bungkusan tinggi tungtung na percetakan produk. parusahaan urang ngabogaan sajarah panjang nagara supplying kayaning Australia, Kanada, Jerman, Italia, Rusia, Spanyol, Singapura, Swiss, Inggris, AS, jeung sajabana  

pabrik urang geus Certified BRC, BSCI, ISO9001 jeung saterusna. bahan Biodegradable ogé Certified ku pihak katilu.

IMG_6237



WhatsApp Online Chat !