Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

Kauntungannana

8 Warna Printting Mesin

Paling canggih 8 Warna Printting Mesin. Pikeun nyitak tas nepi ka 8 kelir hiji waktos sampurna.

11

20.000 SQM Workhouse.

20.000 SQM Workhouse. lingkungan produksi beresih jeung staf terampil.

22

Tim Penjualan energetic & Profesional

Tim profésional ikhlas pikeun layanan anjeun

33

Kilang kitu 20 Taun

Leuwih ti 20 taun pangalaman di industri bungkusan plastik.

IMG_6237

BRC Certified

Kahiji jeung ngan hiji BRC Certified dina plastik industri di Propinsi Shandong.

1-BRC-WELLFORM

6.000 ton Kamampuh

kapasitas taunan 6.000 ton keur kantong plastik.



WhatsApp Online Chat !