kantong zakat - Cina Wellform bungkusan Grup
Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

kantong zakat

Pondok Description:

All handle type, convenient to use. Costom Logo printing acceptable Various sizes & colors Biodegradable available Charity bag Material HDPE/LDPE/LLDPE Feature Biodegaradable,Reusable,Leakproof Usage hotel,restaurant,hospital,school,home,supermarket,park and so on Thickness As customer’s requirement OEM OEM is welcomed Printing We have new equipment,color can be from clear to rainbow.Up to 8 colors. Certificate BRC BSCI ISO9001 Charity bag Logo As customer’...


  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Kabéh jenis cecekelan, merenah ngagunakeun.

    Costom Logo percetakan ditarima

    Rupa-rupa ukuran & kelir

    Biodegradable sadia

    kantong zakat
    material HDPE / LDPE / LLDPE
    hal nu husus Biodegaradable, Reusable, Leakproof
    pamakéan hotél, réstoran, rumah sakit, sakola, imah, supermarket, taman jeung saterusna
    kakandeleun Salaku sarat customer urang
    OEM OEM geus tampi
    pencitakan Simkuring boga alat-alat anyar, warna tiasa ti jelas mun rainbow.Up ka 8 kelir.
    Sertipikat BRC BSCI ISO9001
    kantong zakat
    logo Salaku sarat customer urang
    istilah pamayaran L / C atawa T / T 30% deposit, 70% againest nu salinan B / L
    palabuhan Qingdao
    salinan Numutkeun bahan, ukuran, ketebalan, warna print produk
    MOQ Sahenteuna 3 ton
    conto Sampel sadia tur haratis
    Notices nyaéta kieu

    (1) tawaran kami dumasar kana jéntré produk Anjeun, kayaning ukuran
    ketebalan, kelir dicitak, bahan, packing, sarta pamundut husus lianna.
    Ku kituna, nalika anjeun menta harga, punten ngabejaan urang wincik sahiji produk.
    (2) Gambar di luhur téh ngan keur rujukan anjeun.
    (3) Urang bakal ngahasilkeun sampel nurutkeun sasuai ka nu Anjeun.
    (4) Sampel nya aya.

    diobral panas!  tas zakat pikeun UK

    diobral panas!  tas zakat pikeun UK

    diobral panas!  tas zakat pikeun UK


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 
    WhatsApp Online Chat !