Maot motong cecekelan kantong - Cina Wellform bungkusan Grup
Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

Maot motong cecekelan kantong

Pondok Description:

-Take advantage of high quality custom-made custom printed plastic bag. -Premium Quality: Always Printed Flawlessly. -100% Plastic Construction = Maximum Durability. -Available In Any Shape, Color and Graphic You Can Think Of.   DIE Cut Handle Bag Material HDPE/LDPE/LLDPE Feature Biodegaradable,Reusable,Leakproof Usage hotel,restaurant,hospital,school,home,supermarket,park and so on Thickness As customer’s requirement OEM OEM is welcomed Printing We have new equipment,color ca...


  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Kauntungannana -Take tina kantong plastik custom dicitak custom-dijieun kualitas luhur.

    -Premium Quality: Salawasna Dicitak Flawlessly.

    -100% Konstruksi Plastik = Maximum durability.

    -Available Dina Wangun Sakur, Warna na Grafika Anjeun bisa mikir.

     

    Maot Cut cecekelan Kantong
    material HDPE / LDPE / LLDPE
    hal nu husus Biodegaradable, Reusable, Leakproof
    pamakéan hotél, réstoran, rumah sakit, sakola, imah, supermarket, taman jeung saterusna
    kakandeleun Salaku sarat customer urang
    OEM OEM geus tampi
    pencitakan Simkuring boga alat-alat anyar, warna tiasa ti jelas mun rainbow.Up ka 8 kelir.
    Sertipikat BRC BSCI ISO9001
    Maot Cut cecekelan Kantong
    logo Salaku sarat customer urang
    istilah pamayaran L / C atawa T / T 30% deposit, 70% againest nu salinan B / L
    palabuhan Qingdao
    salinan Numutkeun bahan, ukuran, ketebalan, warna print produk
    MOQ Sahenteuna 3 ton
    conto Sampel sadia tur haratis
    Notices nyaéta kieu

     

    (1) tawaran kami dumasar kana jéntré produk Anjeun, kayaning ukuran
    ketebalan, kelir dicitak, bahan, packing, sarta pamundut husus lianna.
    Ku kituna, nalika anjeun menta harga, punten ngabejaan urang wincik sahiji produk.
    (2) Picures luhur anu ngan pikeun rujukan anjeun.
    (3) Urang bakal ngahasilkeun sampel nurutkeun sasuai ka nu Anjeun.
    (4) Sampel nya aya.

     

    Cina kualitas alus kantong plastik jelas kalawan handles

     

    Cina kualitas alus kantong plastik jelas kalawan handles

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 
    WhatsApp Online Chat !