kantong doggy - Cina Wellform bungkusan Grup
Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

kantong doggy

Pondok Description:

Small roll with dispenser Custom printed Eco-friendly available Specifications Hot sale size: 155*300*379mm, 203*356mm, or customized size Thickness:8mic,10mic,13mic,or customized Film color: white, red, pink, peach yellow, green or customized Material: HDPE/LDPE, virgin or recycled Fragrances: baby powder, lavender, Meadow fresh, or customized fragrance Printing: up to 4 colors, or graphic printing, or customized design Packing 50pcs,100pcs,or 200pcs packed in dispenser box 20...


  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    roll leutik kalawan dispenser

    custom dicitak

    -Eco ramah sadia

    spésifikasi Ukuran diobral panas: 155 * 300 * 379mm, 203 * 356mm, atawa ukuran ngaropéa
    Ketebalan: 8mic, 10mic, 13mic, atawa ngaropéa
    Warna pilem: bodas, beureum, pink, peach konéng, héjo atawa ngaropéa
    Bahan: HDPE / LDPE, parawan atanapi didaur
    Fragrances: orok bubuk, lavender, Meadow seger, atawa ngaropéa Haruman
    Percetakan: nepi ka 4 kelir, atawa percetakan grafis, atawa desain ngaropéa
    pak-pakan 50pcs, 100pcs, atawa 200pcs dipak dina kotak dispenser
    200-400pcs dipak dina roll
    200-400pcs dipak per bar block
    Atawa ngaropéa packing
    file karya seni PDF atawa AI file format
    Waktos prosés 10-15 poé pikeun 20 '' wadahna; 20-25 poé pikeun wadahna 40 "
    istilah pamayaran TT 30% deposit, tetep% kasaimbangan 70 di payuneun B / L salinan

    Borongan Biodegradable Plastik Hdpe Dog poo Tas Dijieun di Cina

     

    Borongan Biodegradable Plastik Hdpe Dog poo Tas Dijieun di Cina


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 
    WhatsApp Online Chat !