Buah jeung sayur Kantong - Cina Wellform bungkusan Grup
Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

Buah jeung sayur Kantong

Pondok Description:

BRC certified Good raw material Clear or logo printed Biodegradable available Food bag Material HDPE/LDPE/LLDPE Feature Biodegaradable,Reusable,Leakproof Usage hotel,restaurant,hospital,school,home,supermarket,park and so on Thickness As customer’s requirement OEM OEM is welcomed Printing We have new equipment,color can be from clear to rainbow.Up to 8 colors. Certificate BRC BSCI ISO9001 Food bag Logo As customer’s requirement Payment terms L/C or T/T 30% d...


  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    BRC Certified

    bahan baku nu hadé

    Jelas atanapi logo dicitak

    Biodegradable sadia

    kantong dahareun
    material HDPE / LDPE / LLDPE
    hal nu husus Biodegaradable, Reusable, Leakproof
    pamakéan hotél, réstoran, rumah sakit, sakola, imah, supermarket, taman jeung saterusna
    kakandeleun Salaku sarat customer urang
    OEM OEM geus tampi
    pencitakan Simkuring boga alat-alat anyar, warna tiasa ti jelas mun rainbow.Up ka 8 kelir.
    Sertipikat BRC BSCI ISO9001
    kantong dahareun
    logo Salaku sarat customer urang
    istilah pamayaran L / C atawa T / T 30% deposit, 70% againest nu salinan B / L
    palabuhan Qingdao
    salinan Numutkeun bahan, ukuran, ketebalan, warna print produk
    MOQ Sahenteuna 3 ton
    conto Sampel sadia tur haratis
    Notices nyaéta kieu

    (1) tawaran kami dumasar kana jéntré produk Anjeun, kayaning ukuran
    ketebalan, kelir dicitak, bahan, packing, sarta pamundut husus lianna.
    Ku kituna, nalika anjeun menta harga, punten ngabejaan urang wincik sahiji produk.
    (2) Picures luhur anu ngan pikeun rujukan anjeun.
    (3) Urang bakal ngahasilkeun sampel nurutkeun sasuai ka nu Anjeun.
    (4) Sampel nya aya.

    塑料 HDPE 生产 蔬菜 和 水果 卷

    Palastik Rolls HDPE ngahasilkeun pikeun Sayur jeung Bungbuahan


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 
    WhatsApp Online Chat !