Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

wartos

  • 2018 The PACK EXPO

    2018 The PACK EXPO

    Oct 14-17, 2018  The PACK EXPO is grandly held at the McCormick convention center in Chicago, USA. The exhibition attracted nearly 2,521 exhibitors from all over the world .The company’s products have won the customer’s attention and praise, and achieved a complete success! The compan...
    Maca deui
  • Metoda pikeun detecting Cai uap Transmittance of bungkusan Médis

    Metoda keur inspeksi of perméabilitas uap cai tina tas médis tas Médis kalawan beurat lampu na, kakuatan tinggi, sealing alus sarta tekanan sarta kaunggulan sejenna, anu laun ngaganti botol kaca médis, ieu loba dipaké natambaan solid lisan jeung kategori ubar bungkusan cair. Wate ...
    Maca deui
  • Kumaha kedah kacangan jadi dilestarikan

    Kumaha kacangan tetep? Utamana dina kiduleun iklim geus baseuh, kantong éta dibuka, panutupanana pohara basajan sarta pohara basajan deui pasang nu, kacangan sarta moisturizing saukur lengket ngahiji, waktos pikeun nyimpen kacangan kana dinten paparan panonpoe, kudu di iklim téh pohara alus, suhu luhur ...
    Maca deui
  • Produksi model kantong béas kudu nengetan naon?

    Jenis informasi kudu kaasup kana tas béas pikeun nyocogkeun standar nasional? tas tata béas titik di mana ayeuna teh nagara dina industri pangan pisan nuntut, urang bakal alami mayar leuwih perhatian. Simkuring gaduh informasi langkung umum dina bungkusan tina tas vakum béas inclu ...
    Maca deui
  • acara sedekah

    acara sedekah

    Jokowi deui masarakat mangrupakeun konsép nu loba UKM domestik geus adhering ka. Dina 15 Méi, 2018, di handapeun kapamingpinan ti Diréktur Biro Dagang of Wei sihung Kota jeung pamingpin Xiashan District Élmu sarta Biro Téhnologi, sutradara eksekutif of Féderasi nu -...
    Maca deui

WhatsApp Online Chat !