Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

Kumaha kedah kacangan jadi dilestarikan

Kumaha kacangan tetep?
Utamana dina kiduleun iklim geus baseuh, kantong éta dibuka, panutupanana pohara basajan sarta pohara basajan deui pasang nu, kacangan sarta moisturizing saukur lengket ngahiji, waktos pikeun nyimpen kacangan kana dinten paparan panonpoe, kudu di iklim anu pohara alus, suhu luhur situasi bakal jadi kakeunaan panonpoé, beuki beuki lemes sareng bergizi utamana ukuran badag, eusi gula luhur tina kacang, jeung wengi poé ka nyokot nu kacangan deui, bakal ngarasakeun kacangan kénéh lemes, lajeng nempatkeun kana imah nyebarkeun kaluar bakal leuwih ti sapuluh menit baris manggihan kacang laun hardened garing, jadi nu bisa dipasang kana kantong di jero teh disegel, tapi ogé bisa ditempatkeun di jero kulkas, kacangan sieun sieun pasang nu teu sieun tiis, beuki tiis kacang garing, kacang anu lemes. (Ieu perlu nyaho, kacang deui ka pasang sanggeus panonpoé nalika warna bakal robah, baris jadi beureum poék, anu mangrupa normal!)
Kacangan nempatkeun lila beueus kénéh bisa dahar eta?
Kaluar dina panonpoe dina paparan ka bisa dahar. Inget kacangan salami henteu serangga, beungeut tanpa hideung Mottled tur euweuh mildew jero bisa neruskeun dahar.
Eta Dianjurkeun yén Anjeun meuli deui nu kacangan di panonpoé sanggeus halo cerah, kana kantong plastik airtight, sungut ku band karét kandel, kana ventilasi jeung, boring, teu sinar panonpoé langsung sarta henteu ambeu reservations lokal Anjeun tiasa, ngalakukeun moal nempatkeun dina kulkas.
Bisa dahar, kacang eusi gula sorangan relatif luhur, éta aya dina kaayaan suhu jeung Uap baris lumangsung dina kaayaan ngabahekeun gula, tapi henteu mangaruhan konsumsi Oh!


Pos waktos: Jun-13-2018

WhatsApp Online Chat !