Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

Metoda pikeun detecting Cai uap Transmittance of bungkusan Médis

Metoda keur inspeksi of perméabilitas uap cai tina tas médis
tas Médis kalawan beurat lampu na, kakuatan tinggi, sealing alus sarta tekanan sarta kaunggulan sejenna, anu laun ngaganti botol kaca médis, ieu loba dipaké natambaan solid lisan jeung kategori ubar bungkusan cair. Uap cai mangrupa faktor penting mangaruhan kualitas jeung kaamanan obat, guna nyingkahan dampak uap cai kana narkoba, tas médis kedah mibanda daya tahan alus teuing pikeun Uap pikeun mastikeun kualitas produk jeung kaamanan. Dina ieu tulisan, nu uap cai Sistim test perméabilitas tas médis anu sakeudeung diwanohkeun dina kombinasi kalayan PERME BMI W3 / 330 uap cai Sistim test laju pangiriman Labthink urang.
Cai laju pangiriman uap utamana nujul kana kantong médis dina isolasi tina uap cai, fungsi lalawanan Uap langsung mangaruhan kualitas ubar dina kahirupan rak barang, tapi ogé mangrupa faktor penting dina analisis hirup rak. Sanggeus pamariksaan nu tiasa ngadamel nu uap cai sénsitip sarta lumangsungna ubar beueus sual bulukan.
Labthink W3 / 330 uap cai Sistim test perméabilitas, electrolytic prinsip test sensor, alat ngagunakeun tilu chamber test block terpadu tina téhnologi dipaténkeun, kontrol komputer, test aktif pinuh, clamping sampel, klik dina percobaan nu Dupi nyokot alpukah pikeun ékspérimén, nyandak inisiatif pikeun mungkas asor, hawa, laju aliran jeung tujuan sejenna kontrol, nu parantosan eksperimen tina prakarsa pikeun ngaidentipikasi sarta pernyataan masalah. Alat nu ogé bisa nyambung salapan mesin satelit, tes 30 sampel dina tungtung, boh di operasi darajat automation, kakuatan test, resolusi inspeksi sarta wates inspeksi geus ngahontal tingkat canggih internasional, sarta loba gol ogé ngurusan anjog .
Prosés eksperimen nyaeta kieu: sampel molotok pre-diperlakukeun ieu disimpen di rohang test, sarta nitrogen of asor perlu aktip dina luar ti pak molotok. The nitrogén purity tinggi aktip jero pak molotok kusabab ayana gradién Uap, The molekul uap ngaliwatan pilem ti luar tina molotok ka jero tina nitrogén purity tinggi, dibawa ku nitrogén aktif mun sensor, ngaliwatan sensor mun ngukur analisis kadar uap cai, sarta lajeng ngitung perméabilitas uap cai jeung parameter séjén pikeun The lalawanan tina sampel test ieu dievaluasi.
Tangtu, dina mastikeun bungkusan tas médis ngeunaan uap cai ngaliwatan udagan sanggeus ngaliwatan, tapi ogé kudu sababaraha target lianna kayaning lalawanan Uap, sealing, jsb ngadalikeun, pikeun mastikeun kualitas barang salila hirup rak.


Pos waktos: Jun-13-2018

WhatsApp Online Chat !